Kategorier

Lun salat

Ingridienser:
3/4 kg små nye kartofler
12 små gulerødder
10 forårsløg
1 lille broccoli hoved
3 spsk jomfruelig olivenolie
3 spsk citron- eller limesaft

Fremgangsmåde :
Kartoflerne skrubbes. Gulerødderne skrubbes eller skrælles. Forårsløgene renses. Broccolien deles i buketter, væk med stokken.
Kartoflerne koges i letsaltet vand i 10 minutter. Gulerødderne koges med i 2 minutter. Broccolien koges med i 2 minutter og endelig koges forårsløgene med i 2 minutter.
Sæt grønsagerne til afdrypning og fordel dem på et fad eller en skål.
Pisk marinaden (olivenolie og limesaft) sammen og hæld den over grønsagerne

Frisk sommer salat der passer til mange kødretter.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.