Kategorier

Kalkunlasagne

2 løg (200 g)
1 kg savoykål
250 g pasta (bånd eller nudler)
2 spsk olie
500 g hk. kalkunkød
½ L færdiglavet bechamelsauce
muskatnød
2 spsk revet parmesanost

Varm ovnen op til 200°.
Hak løg. Skær savoykål i strimler. Kog pasta. Svits løg i olie 3-4 min. Tilsæt kalkunkød og svits i 5 min. Tag løg og kød op. Svits savoykål i 10 min.
Smag saucen til med revet muskatnød og peber. Bland pasta med savoykål, kød og løg.
Kom blandingen i et smurt ovnfast fad. Hæld saucen over og drys med ost.
Bag 20 min. midt i ovnen.
Servér med groft brød og grøn salat.
Tip: 500 g frossen spinat eller grønkål i kugler kan erstatte savoykålen.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.