Kategorier

Kylling i wok

(4 personer)
FEDTFATTIG

500 gram kyllingekød
1 fed hvidløg
8-10 minimajs
1 squash
1 rød peberfrugt
1 forårsløg eller 1 lille porre
100 gram champignon
100 gram sukkerærter
2 dl. appelsinjuice
½-1 dl. kinesisk soya

Skær kyllingekødet i strimler og læg det i en skål. Hak eller pres hvidløg og tilsæt dette. Hæld lidt soya over og rør rundt. Lad kødet trække i køleskab i mindst 1 time.

Skær squash, peberfrugt i strimler – champignon og forårsløg skæres i skiver.

Opvarm wok´en og steg kyllingekødet til det er gemmenstegt (min. 5 minutter) – så vidt muligt uden brug af fedtstof.

Tilsæt grøntsagerne og lad dem stege med nogle minutter. Rør rundt hele tiden.

TIlsæt appelsinjuice og soyasauce.

Server straks med ris, pasta eller brød.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.