Kategorier

Basilikum kylling

(2 personer)
FEDTFATTIG

2 kyllingefileter (ca. 250 gr.)
½ porre eller 1 forårsløg
1 spsk. hakket frisk basilikum (kan erstattes af 1 tsk. tørret)
1 spsk. hakket persille
½ tsk. timian
2 tsk. hvedemel
1 dl. vand
½ terning hønsebouillon
3 spsk. syrnet fløde 9%
salt og peber

Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad og hæld lidt vand over. Stil det i ovnen ved 200 grader i ca. 30-35 minutter.
Når det er 10-15 minutter tilbage af tiden, skæres porren i fine strimler og svitses kort på en pande. Tilsæt krydderurterne.
Mel og vand rystes godt sammen og tilsættes. Bouillonterningen smuldres i og det hele koges ved svag varme under låg i ca. 5 minutter.
Rør syrnet fløde i og giv det et opkog.
Saucen hældes til sidst over kyllingefileterne.

Server med pasta, ris eller salat.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>