Kategorier

Kylling og tomatsovs i fad

2 pers.
FEDTFATTIG

2 stk. kylligefilet (ca. 250 gr.)
1. ds. hakkede tomater
ca. 10 cm. agurk
½ løg
½ peberfrugt
1 fed hvidløg
Basilikum
Hvidvinseddike
Ketchup
Salt
En lille smule olie

Skær agurken ud i mindre stykker. Tag halvdelen af de flåede tomater + al væden og blend dette sammen med agurkestykkerne. Tilsæt ketchup og hvidvinseddike efter smag.

Læg kylligestykkerne i et ildfast fad og hæld lidt vand og en smule af tomatblandingen over. Sæt dette i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter.

I mellemtiden laves tomatsovsen færdig:
Løg og hvidløg hakkes fint. Peberfrugten skæres i små tern. En lille smule olie varmes i en gryde. Heri svitses først hvidløg og basilikum. Derefter tilsættes løgene og svitses kort. Når disse er tilpas tilsættes peberfrugten. Til sidst tilsættes resten af de hakkede tomater + resten af tomatblandingen. Gryden tages af varmen.

Når kyllingen har været i ovnen i de 30 minutter tages denne ud og tomatsovsen hældes over. Derefter sættes retten i ovnen i yderligere 10-15 minutter.

Serveres med en salat.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>