Kategorier

Krydderkage

175 g smør
1 tsk allerhånde
175 g farin
1 tsk ingefær
1 æg
1 tsk kardemomme
250 g mel
2 dl mælk
1 tsk natron
75 g rosiner
2 tsk kanel
40 g hakket sukat
1 tsk nellike

Rør fedtstof og farin sammen. Rør ægget i. Bland mel og natron med krydderierne og rør melblandingen i skiftevis med mælken. Bland rosiner og sukat med 1 spsk mel og rør det i dejen. Kom dejen i en velsmurt sandkageform og bag kagen ca 1 1/4 time ved 175 grader, prøv at stikke i kagen, hænger der ingen dej ved, er kagen færdig. Lad kagen svale lidt i formen, før den forsigtig lempes ud på en bagerist for at bliver kold.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>