Kategorier

Kronens kage

100 g smør
2 dl sukker
3 æg
3 mellemstore kogte kartoffler
150 g mandler
reven skal af 1 citron
smør til formen

Rør fedtstof og sukker luftig. Del æggene, hæld æggeblommerne i og rør kraftigt. Gem æggehviderne. Pres eller mos kartoflerne fint og mal mandlerne. Bland kartofler, mandler og reven citronskal i dejen. Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend dem forsigtig i. Hæld derefter dejen i en velsmurt form, der rummer ca 1 ½ l. Bag kagen ved 175 grader på midterste rille i 1-1 1/4 time. Lad kagen køle og servér den lunken eller kold.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>