Kategorier

Chokoladekage med rosiner

125 g smør
250 g sukker
3 æg
2 spsk kakao
100 g rosiner
½ dl fløde
3/4 dl mælk
2 tsk bagepulver
275 g mel

Smør og sukker røres godt, til det er let og luftig, æggeblommerne røres i én ad gangen. Tilsæt kakao og rosiner. Bland fløde og mælk og rør det skiftevis med melet, der er blandet med bagepulveret. Æggehviderne piskes helt stive og vendes forsigtigt i til slut. Fyld dejen i en velsmurt sandkageform og bag kagen på næstnederste rille ved 175 grader i ca 50 min. Lad kagen stå og svale lidt af, inden den tages ud af formen. Når den er taget ud, køler den af på en bagerist. Sigt lidt flormelis over kagen.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>