Kategorier

Krydderfrikadeller

til ca. 4 pers.

500 g. hakket kalkun eller magert svinekød
½ rødløg (fintsnittet)
2 store fed hvidløg (presset)
½ dl havregryn
2 cocktailtomater (fintsnittet)
½ dl syltet rød peber (fintsnittet)
en håndfuld hakket persille
saften fra en halv citron
en spiseskefuld soya
en ½ teskefuld stærk chili
salt og peber efter smag
lidt olivenolie til stegning

Alle ingredienserne blandes i en skål, og smages til.
Læg lidt film om skålen og sæt det i køleskabet og trække i ca. 1½ time.
Form frikadellerne med en spiseske, og læg dem på en varm pande med en smule olivenolie. steges til de er gyldne.
Serveres med f.eks. kold kartoffel salat eller ris pilaff og lidt guacamole.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>