Kategorier

Chokoladekage med abrikos

150 g mandler
250 g dulle
250 g sukker
6 æg
150 g mørk chokolade
½ dl stærk kaffe
3 dl rasp
1-2 dl abrikosmarmelade
200 g mørk chokolade
syltet appelsin- eller pomeranskal

Mal mandlerne.
Rør sukker og dulle godt sammen.
Del æggene og rør æggeblommerne i en ad gangen.
Smelt chokoladen i kaffen ved svag varme. Rør den i dejen.
Bland rasp og mandler i.
Pisk æggehviderne meget stive og kom dem i med let hånd.
Kom dejen i velsmurt bradepande 25x30cm.
Bag kagen 40 min ved 175º.
Lad kagen blive kold.
Smør et tyndt lag marmelade ud over hele kagen.
Smelt chokoladen og glassér kagen.
Skær kagen i små firkanter.
Pynt med strimler af appelsinskal eler pomeranskal.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.