Kategorier

Krebinetter med stegte peberfrugter

400 g hakket svinekød
salt
peber
1 æg
1 dl rasp
75 g margarine
4 gule peberfrugter
1 tomat
1 bundt grønne asparges

Tilbehør:
nykogte kartofler eller løse ris
creme fraiche 18%
tomatbåde

Ælt lidt salt og peber i kødet og del det i 4. Form kødet til krebinetter ved hjælp af en kniv og hak dem let på begge sider. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og kom raspen på en anden tallerken. Vend krebinetterne i æg og så i rasp. Brun dem i den meget varme margarine, skru ned, når de er brune på begge sider og lad dem stege i 10 minutter på hver side. Tag dem over på et fad og hold dem varme. Fjern stilk og frøstol fra peberfrugterne og skær dem i store terninger, steg dem i fedtstoffet fra krebinetterne i 10 minutter. Skyl aspargesen i koldt vand og del dem i 2 stykker, kog dem i en pande i letsaltet vand under låg 6 minutter. Server krebinetterne pyntet med tomatbåde, de stegte peberfrugter, nykogte kartofler og lidt creme fraiche.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.