4 personer
4 koteletter
10 g smør/margarine
1 ds. ananas (ca. 100 g)
2 bananer
1 peberfrugt
10 g smør
Karrysauce:
15 g smør/margarine
1 lille løg
1-2 tsk karry
2½ spsk hvedemel
ca. 4 dl bouillon
Tilbehør:
løse ris
blandet salat
evt. mangochutney
Koteletter: Drys friskkværnet pebr på begge sider. Brun dem ½ min. på hver side ved god varme. Færdigsteg ved svag til jævn varme ca. 4 min på hver side. Drys salt på. Tag koteletterne af panden, hold dem varme.
Skær peberfrugten i små terninger, bananerne i skrå skiver og skær afdryppet ananas i terninger – gem ananaslagen. Rist peberfrugt og ananas i smør på en varm pande i 1-2 min. Tag dem af. Rist bananskiverne et øjeblik. Læg fyldet på koteletterne ved servering.
Karrysauce: Svits det hakkede løg og karry i fedtstoffet et par min. Tilsæt mel og rør godt. Kom bouillon i lidt ad gangen, kog saucen ca. 5 min. Smag til med lage fra ananas, salt og peber.