Kategorier

Paprikakoteletter med spinat

4 personer

4 koteletter
10 g smør/margarine
½ spsk olie

Paprikasauce:
1 stort løg
1½ spsk hvedemel
1 tsk paprika
1 dl fløde 13%
1½ dl vand
200 g hele spinatblade (evt frost)

Tilbehør:
pasta
grøn salat

Varm ovnen op til 200 grader. Brun koteletterne i gyldent fedtstof et halvt minut på hver side ved god varme på en pande og tag dem op. Hak og svits løget i det tiloversblevne fedtstof. Drys mel, paprika og lidt salt over og lad det varme igennem under omrøring et par minutter. Fjern panden fra varmen, hæld fløde og vand i og pisk saucen igennem. Læg blacherede spinatblade i et ovnfast fad. Læg koteletterne ovenpå spinaten og hæld saucen over. Sæt fadet i ovnen i ca 20 min.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.