Kategorier

Koteletter med chiliris

4 personer

¼ tsk peber
10 g smør
½ spsk olie
4 koteletter

Chiliris:
½ lille chilipebber
½ spsk olie
2 tsk karry
4 dl løse ris
6 dl vand med bouillon

Dildsauce til salat:
3 dl youghurt naturel/fløde 9%
1 bundt dild

Chiliris: Hak chilipebren fint og svits den i fedtstof sammen med karry i en gryde. Tilsæt ris og rist blandingen let. Hæld vand og bouillon, og dæmp varmen og læg låg på. Kog risene i ca 20 min.

Dildsauce: Skyl dilden og hak den fint. Bland den i youghurten/den syrnede fløde og smag til med salt og peber.

Koteletter: Drys koteletterne med peber. Brun dem ca et halvt minut på hver side ved god varme. Dæmp varmen og færdigsteg dem ved svag til jævn varme ca 4 min på hver side.

Tilbehør: F.eks. salat af snittet Iceberg salat (eller kinakål) og tynde agurkeskiver.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>