Kategorier

Karrykoteletter

4 personer

8 koteletter
maragine
1 spsk karry
2 løg
1 stort æble
250 g champignoner
1 dl bouillon
3 spsk mel
2 dl piskefløde
salt
peber
8 skiver ananas fra dåse
2 æggehvider
4 spsk kokos

Tilbehør:
løse ris eller lun flutes

Brun koteletterne i fedtstof. Læg dem i et ildfast fad. Svits karryen i rigeligt margarine. Tilsæt finthakkede løg, æbleterninger samt skivede champignoner. Varm blandingen godt igennem og hæld en over koteletterne.

Sovs: Kog panden af med bouillon. Smelt 2-3 spsk margarine. Tilsæt mel og spæd med afkog fra panden og piskefløde, til sovsen har den rette konsistens. Smag til med salt og peber. Hæld sovsen over koteletterne. Sæt fadet i ovnen og steg ved 200 grader i 10 minutter. Læg godt afdryppede ananasskiver på fadet. Pisk hvidern stive. Tilsæt kokos på ananasskiverne. Steg yderligere 10 minutter. Server med ris eller lun flute.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>