Kategorier

Kommens kringler

1¼ dl mælk
50 g smør
1 tsk salt
1 tsk sukker
25 g gær
2 spsk kommen
ca. 225 g mel

Pynt:
æg
kommen

Mælken lunes med smør, salt og sukker. Gær, kommen og til sidst mel blandes i. Dejen æltes, deles i 8-10 mindre portioner, rulles ud og formes til kringler, der lægges på en smurt bageplade. Hæver lunt og tildækket i 20 minutter. Pensles med æg og drysses med kommen. Bages midt i ovnen ved 225 grader i 10 minutter.

Servering: Nydes flækkede med smør, ost eller marmelade.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>