Kategorier

Kommens kringler

ca. 16 stk.

1 dl kaffefløde
1 dl vand
35 g smeltet smør
35 g gær
1 spsk kommen
½ tsk salt
½ tsk sukker
2 æg
350 g mel

Kom alle ingredienser på nær mel i et fad og rør gær og æg ud. Ælt melet langsomt i, til dejen er fast og slipper fingrene. Dæk dejen til og lad den hæve 20 min. Dejen rulles ud i ca. 1 cm’s tykkelse og skæres i 1 cm brede og 26 cm lange strimler. Form dem i kringler. Læg dem på en smurt bageplade og pensl med æg. Lad dem hæve 10 min. Pladen sættes i en varm ovn på 200C i ca. 15 min.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>