Kategorier

Kirstens

ca. 10 stk.

1½ dl mælk
50 g smør
1 spsk sukker
1 æggeblomme
25 g gær
ca. 225-300 g mel

Fyld:
revet citronskal
3 spsk rosiner
3 spsk syltet appelsinskal/sukat

Pynt:
æggehvide
sukker
hakkede madler

Mælken lunes med smør. I den lunkne mælk opløses gæren og æggeblomme og til sidst mel røres i. Dejen æltes med fyldet og formes til boller, der sættes til hævning på bagepladen i 20 minutter. Pensles med æggehvide og drysses med sukker og hakkede mandler. Bages ved 225 grader i 10 minutter. Bollerne er velegnede til frysning.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>