Kategorier

Ungarsk gullasch (Guly s)

Ungarsk, hovedret, suppe 4 personer

500 g oksekød
2 løg
500 g kartofler i tern
Hele peberkorn
Paprika
Hvidløg
Nudler
Boullion-terning
Hvidløgsflütes

Først svitses løgene i en rummelig gryde til de er godt brune. Gryden tages af blusset og der tilsættes rigeligt med paprika, som blandes godt med fedtstoffet. Kødet (gerne skåret i forholdsvist små stykker) lægges i gryden, og der tilsættes vand så det hele er dækket. Der tilsættes endvidere bouillonterning, hvidløg skåret i små stykker samt hele peber-korn. Det hele står nu og småsimrer/småkoger i ca 1½ time, således at kødet er gennemkogt. Kartoffelterningerne tilsættes sammen med mere vand. Det hele koger i ca 5 minutter før nudlerne tilsættes. Det hele koger derefter ca 10 minutter, retten er derpå klar til at servere. Dertil serveres hvidløgsflütes.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.