Kategorier

Kartoffelkager la Brian

Kartoffel, tilbehør, tips

1 stor kartoffel
mel
salt
peber
olie (masser)
Man sætter en gryde over som indeholder så meget olie at det nemt kan dække de kartoffel kugler vi skal lave.

Man skræller kartoflen og river den på et råkostjern.

Kartofelmassen røres op med mel, for at få det til at binde. Der tilsættes salt og peber efter smag.

Kartoffeldejen formes som frikkadeller, og puttes ned i den varme olie.

Efter ca. 2-3 minutter er det flotte og gyldne og tages op og ligges til afdrypning på en serviet.

Ide: Ready Steady Cook. BBC Prime.

Kilde: Kim Lykkegaard 18-04-1997

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>