Portioner: 6
1 Kanin
250 g Champignon
1 Porre
2 Gulerødder
200 g Frosne ærter
1 1/4 dl Sherry
3 Løg
2 spsk Mel
2 ½ dl Bouillon
Desuden:
½ Bdt. persille
Del kaninen i 8 stykker. Skræl gulerødderne, pil løget og skær begge dele i terninger. Rens porren og skær den i ringe. Gnid kaninstykkerne med salt og peber. Læg dem i et smurt ovnfast fad og fordel gulerødder,løg og porre omkring kødet. Drys grøntsagerne med salt og peber. Hæld kogende bouillon ved og læg låg på fadet, der stilles i ovnen ved 200 grader i 45 min. Tilsæt de rensede champignon og ærter efter 30 min. Jævn retten med melet, der er rørt ud i sherry. Til kaningryden serveres løse ris eller kartoffelmos. Pynt fadet med persilleduske.
Kilde: Menu, Internationalt Madleksikon. Kaningryde.