Kategorier

Kanelkage med banan

Arbejdstid: 30 minutter

Bagetid: Ca. 45 minutter

Fryseegnet

150 g smør
150 g mørk farin
2 æg
3 modne bananer
200 g mel
1 tsk kanel
1 tsk bagepulver
50 g valnødder

Drys:
flormelis

Rør fedtstof og farin godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Mos bananerne og rør dem i . Bland mel, kanel og bagepulver og rør det i dejen med let hånd. Tilsæt hakkede valnødder. Kom dejen i en bradepande ca. 20×25 cm. Bag kagen ca. 45 minutter ved 175 grader. Sigt et tyndt lag flormelis over.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>