Kategorier

Kalkunschnitzler i krydderurtesauce

4 personer

4 schnitzler af kalkunbryst, a ca. 150 g
2½ dl hønsebouillon
2 hakkede skalotteløg
50 g smør
1 lille glas tør Vermouth
1 dl piskefløde
2 spsk hakket brøndkarse
2 spsk hakket persille
citronsaft

Bouillon og skalotteløg bringes i kog til det er reduceret til det halve. Schnitzler bankes let ud. Steges nogle minutter på hver side i halvdelen af smørret. Holdes varme på et fad og dryses med lidt salt. Panden koges af i vermouth. Bouillon tilsættes og gives et kraftigt opkog i nogle minutter. Fløden og urterne røres i. Gives et kort opkog og smages til med lidt citronsaft, salt og peber. Panden tages af ilden. Resten af smørret piskes i i små klatter. Sauen hældes over schnitzlerne og serveres straks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>