Kategorier

Indonesisk karrysuppe

4-5 personer

1 løg
2 tsk stærk karry
2 ds. flåede tomater
1 lille dåse ananas
1 dl piskefløde
2 dl grøntsagsbouillon
evt. rejer og kinakål

Løget svitses i lidt olie og karryen brændes af heri. Tilsæt de flåede tomster som evt, (kan blendes og sies) sammen med saften fra ananasen og grøntsagsbouillon. Retten snurrer i 15 min. Små stykker ananas hældes i og evt. rejer (husk at rejer blever hårde ved længere tids varmepåvirkning. Sluk og hæld piskefløden i.

Serveres med brød, og evt. snittet kinakål i tallerknen.

Kilde: Karin Hagen Olsen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>