Kategorier

Indianergryde

4 personer

1 stort løg
15 g margarine
300 g hakket oksekød
1 ds flåede tomater (hakkede)
1 dl vand
½ tsk basilikum
½ tsk salt
friskkværnet peber
4 hotdog pølser
240 g ris
4 ananasringe

Løg skæres i tern og svitses i en gryde i margarine. Kødet tilsættes og svitses med. Tomater, vand og krydderier tilsættes og saucen småkoger under låg, ca. 15 min. Pølserne skæres i mindre stykker og tilsættes. Ris koges som anvist på pakke. Ananas skæres i mindre stykker og blandes med risene.

Servering: Man kan evt. anrette risen i en ring på et stort fad og fordele kødsaucen i midten.

Kilde: Reklame fra Superbrugsen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>