Kategorier

Evas risret

50 g bacon
50 g margarine
2 løg
500 g hakket oksekød
ca. 2 dl vand
1 ds flåede tomater
salt, peber
paprika
350 g (4 dl) løse ris

Den hakkede bacon brunes i gryden. Margarinen tilsættes. De hakkede løg og kødet svitses heri.
Vand, tomatsaften fra de flåede tomater, salt og krydderier kommes i.
Risene der er kogt som løse ris, kommes i til sidst.
Tomaterne ristes let på panden i margarine og serveres til.
En rest grønærter kan drysses over den færdige – de pynter og smager!

Kilde: Eva Hauschildt Sørensen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>