Kategorier

Heksesalat

til ca. 4 personer

1 stor broccolibuket
1 stort rødløg
1½ dl. solsikkekerner (dem uden skal)
1½ dl. rosiner
2-300 g bacon (efter hvor meget bacon man nu syntes der skal strøs over salaten)

1½ dl. miracle whip
3 tsk. rødvinseddike
½ dl. sukker

Broccoli deles i små buketter (de store stilke anvendes ikke). Rødløget hakkes, strimles, skæres i ringe eller hvad man nu vil. Broccoli, rødløg, solsikkekerne og rosiner blandes i en skål, og dressingen (som man blander af de tre nævnte ingredienser) vendes i, og dette skal gøres min. 3 timer før serveringen.
Bacon steges sprødt og afkøles – knækkes i små stykker, og drysses over salaten straks inden serveringen.
Bon appetit.
Her er en opskrift på en rigtig god salat, som kan bruges som tilbehør til – ja – stort set hvilken kødret det skal være. Søren bruger den selv til grill-mad om sommeren, og til rødt oksekød.

Kilde: Søren Mylund

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>