til ca. 4 personer
1 stor broccolibuket
1 stort rødløg
1½ dl. solsikkekerner (dem uden skal)
1½ dl. rosiner
2-300 g bacon (efter hvor meget bacon man nu syntes der skal strøs over salaten)
1½ dl. miracle whip
3 tsk. rødvinseddike
½ dl. sukker
Broccoli deles i små buketter (de store stilke anvendes ikke). Rødløget hakkes, strimles, skæres i ringe eller hvad man nu vil. Broccoli, rødløg, solsikkekerne og rosiner blandes i en skål, og dressingen (som man blander af de tre nævnte ingredienser) vendes i, og dette skal gøres min. 3 timer før serveringen.
Bacon steges sprødt og afkøles – knækkes i små stykker, og drysses over salaten straks inden serveringen.
Bon appetit.
Her er en opskrift på en rigtig god salat, som kan bruges som tilbehør til – ja – stort set hvilken kødret det skal være. Søren bruger den selv til grill-mad om sommeren, og til rødt oksekød.
Kilde: Søren Mylund