Kategorier

Guldmedaljer

150 g dulle
200 g sukker
½ dl mælk
1 dl havregryn
50 g finthk. mandler
100 g mel
½ str. tsk bagepulver

100 g dulle
150 g sigtet flormelis
3 tsk vanillesukker
1 æggeblomme
2 spsk cacao
2 spsk portvin eller maderia
Dullen smeltes i tykbundet gryde. Resten tilsættes og der røres godt. Må ikke koge.
Sættes på beklædt bageplade med god afstand.
Bages i midten af ovnen i 5 min. ved 200º.
Cremen røres blød.
Kagerne lægges sammen med creme, når de er gennemkolde.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>