Kategorier

Guacamole – Mexicansk Avocadodip

Tilbehør, Mexicansk, Forret

2 Velmodne Avocados
3 spsk Citron- eller Limesaft
2 spsk Meget Fint Hakket Løg
½ Finthakket Peberfrugt
2 Flåede Tomater
1 Fed Knust Hvidløg
2 Dråber Tabascosovs
Friskkværnet Peber
Evt 1 Knivspids Koriander eller 1 tsk frisk salt
1 spsk Olie

Flæk Avocados. Fjern skindet og mos frugtkødet med en gaffel. Rør straks Citron- eller Limesaften i. Tilsæt de øvrige ingredienser. Sæt det tildækket og koldt ½-1 time. Drys hakket persille over. Byd majs- eller Kartoffelchips til. Eller til forret: I de udhulede avocadoskaller, til Æg, Bønner, Skinke eller røget Torsk.

Kilde: Henrik Nielsen, 21 Dec 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>