Kategorier

Grundopskrift til æggekage

4 personer – Opskriften er en grundopskrift som kan benyttes med alle typer fyld “hvad man nu har i huset” og så er den samtidig billig.

8 æg
4 dl mælk
50 g mel
2 tsk salt
peber efter smag
50 g margarine (brug evt. fedtstof fra stegt tilbehør)
4 skiver groft rugbrød
evt. pureløg

Tilbehør til at lægge på æggekagen:
f.eks. stegte pølseskiver, stegte skinketerninger, stegt røget medister i tern,stegte tomatskiver, stegte baconskiver osv.

Æg, mælk, mel, salt og peper røres sammen i skål. Margarine brunes i stor høj pande Æggemassen røres kraftigt påny, og hældes umiddelbart efter over på pande. Retten småsnurrer under låg i ca 20-25 min. Tilbehør lægges på æggekagen 5. min. før den er færdig. Evt.hakket purløg drysses over æggekagen inden servering

Serveres fra panden, med groft rugbrød til.

Kilde: Brian Thordarson

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.