Kategorier

Ostegratineret rosenkål

500-700 g rosenkål
salt

Sauce:
2 spsk dulle
2 spsk hvedemel
2 dl kogevand fra kålen
2 dl piskefløde
1 dl reven parmesanost
salt og peber

Lad rosenkålen koge i ca. 8 min i letsaltet vand. Hældes i dørslag (gem vandet).
Smelt dullen og rør melet i og spæd med varmt kogevand. Lad saucen småkoge i 2-3 min. Rør fløden og osten i og tag gryden af varmen. Når osten er smeltet smages til med salt og peber.
Læg rosenkålene i et smurt ovnfast fad og hæld den varme sauce over. Drys evt. med ekstra ost og gratinér midterst i ovnen ca. 10 min. ved 225º.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>