Kategorier

Gratineret ananas

1 stor moden ananas
3 spsk flydende sirup
evt. 2-3 spsk rom

Skær ananasen igennem på langs og skær hver halvdel i tre både på langs.
Skær stokken, som er midt ned langs hvert stykke, væk.
Løsn ananaskødet ved at skære langs skallen, her er det nemmest at bruge en lille skarp kniv.
Skær ananaskødet på tværs i 1 – 1 ½ cm brede skiver og læg dem samlet tilbage i skallerne.
Prik kødet med en gaffel, dryp forsigtigt siruppen over og sæt ananasen i ovnen 7-8 minutter ved 225º midt i ovnen.
Tag ananas ud, dryp evt. rom over og server straks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>