Kategorier

Chokoladedessert med ananas

Dessert 4 personer

4 æggeblommer
1 spsk flormelis
250 g mørk chokolade
1 dl ananassaft
5 dl piskefløde
8 skiver ananas

Rør æggeblommer og flormelis godt.

Smelt chokoladen i ananassaften i vandbad eller i mikro-ovnen.

Bland forsigtigt chokoladen i æggemassen.

Pisk fløden til skum og vend det forsigtigt i ægge-chokolademassen, når den er afsvalet.

Skær ananasen i terninger og bland dem i.

Hæld deserten i portionsglas og stil den koldt i mindst 3-4 timer for at stivne.

Pynt evt. med flødeskum og evt. ananas.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>