Kategorier

Fyldte fiskefileter

Fisk, hovedret 4 personer

700 g fiskefilet
1 tsk salt
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 æble
1 spsk smør
2 tsk karry
1 dl finthakket persille
½ dl fiskebouillon

Fiskefileterne kryderes med salt. Løg og hvidløg pilles og hakkes, æblet skrælles og skæres i tern. Løg, hvidløg og æbler svitses i smør tilsat karry. Persillen tilsættes og blandingen fordeles på halvdelen af fiskefileterne, hvorefter den anden halvdel lægges over som en sandwich.

Fisken lægges i et smurt, ildfast fad, bouillonen hældes over og fadet dækkes med folie.

Bages i en 200° varm ovn i ca. 30 minutter.

Serveres sammen med kartofler og evt. grønne bønner.

Kilde: Kim Lykkegaard 07-05-1997

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.