Kategorier

Fiskesalat

Fisk, Salat – Personer: 6

½ kg Rødspættefileter
150 g Mayonnaise
1 dl Piskefløde
Reven peberrod
Karry
Grøn salat
250 g Rejer
500 g Asparges
1/4 Agurk
Dild
3 Hårdkogte æg
3 Tomater

Krydr fiskefileterne med salt og peber, og læg dem sammenrullet i et ovnfast fad. Hæld ½ dl vand fra aspargesene, lidt hvidvin eller citronsaft ved og læg folie over. Sæt fadet 15 min. i 200° varm ovn. Lad fisken afkøle og del rullerne en gang igennem. Pisk fløden stiv og bland den med mayonnaisen, smag til med peberrod, karry og evt. lidt citronsaft. Anret fisken på et stort fad med grøn salat. Hæld mayonnaisesaucen over og pynt med rejer, asparges, agurk, æg og tomat.Drys fadet med klippet dild

Kilde: Andre Dewald,14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>