Kategorier

Persillefisk

500 g rødspættefileter
1 tsk salt
2 spsk citronsaft
50 g dulle
1 fed presset hvidløg
1 tsk estragon
2 dl fintsmuldret franskbrød uden skorpe
2 dl hk. persille
2 store tomater
2-3 spsk reven ost
salt og peber

Fold fiskefileterne på midten og læg dem i et smurt ildfast fad. Drys med salt og dryp med citronsaft. Læg alu-folie over og sæt i ovnen i 6 min ved 225°.
Smelt dullen og tilsæt hvidløg, estragon, brødkrummer og persille. Rør blandingen sammen og fordel den over de halvmøre fisk.
Halver tomaterne og læg dem i fadet ved siden af fisken. Drys tomaterne med ost og sæt atter fadet i ovnen – uden folie – i 10-12 min ved 225°.
Server kartofler eller groft brød til fisken.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.