Kategorier

Frugtgratin

1 L jordbær, hindbær, blåbær, ferskner og cantaloupmeloner skåret i små stykker
3 spsk sukker
180 ml Grand Marnier
6 æggeblommer
1 spsk koldt vand
2 spsk kaffefløde
2 spsk sukker

Bland frugt, sukker og Grand Marnier i en stor skål. Lad det trække i 30 min. Si saften fra – husk at gemme den.
Forvarm ovnen til gril.
Bland æggeblommer, vand og fløde i vandbad. Pisk hurtigt til tyk sauce dannes. Rør frugtsaften langsomt i.
Kom frugten i ildfast fad, dæk med saucen, strø sukker på og karameliser udner grillen.
Serveres brandvarmt.

TIP: Brug honningmelon i stedet for cantaloup. Brug årstidens friske frugter og spiritus efter eget valg.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>