Kategorier

Frugter i skjul

1 ds. ananas i ringe eller 8 skiver frisk ananas uden midterstok og skal
1 stor ds. ferskner
2 spsk citronsaft
3 dl piskefløde
3 spsk rørsukker eller mørk farin

Kogelage hvis der anvendes frisk ananas:
3 dl vand
3 spsk sukker
1 spsk citronsaft

Kom de friske ananasskiver i kogelagen og kog dem møre ca. 5 min. Dette springes over hvis der anvendes dåseananas.
Kom ferskner og ananas i en sigte og lad dem dryppe godt af.
Dup dem derefter med et rent klæde og læg dem i et smurt ovnfast fad. Først ananasringene og derefter ferskener med den buede side opad. Dryp med citronsaft.
Pisk fløden til skum og fordel den over frugten. Drys sukker over.
Stil fadet under ovngrillen ca. 5 min. server straks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>