Kategorier

Frugt blinis

12 personer

Dej:
175 g mel
50 g flormelis
½ tsk salt
2 spsk reven appelsinskal
4-5 æg
4-5 dl mælk
2 spsk smør

Fyld:
100 g smør
100g hasselnøddekerner
50 g flormelis
½ appelsin
4-5 kiwifrugter
½ kg små druer

Bland mel med flormelis, salt og rven appelsinskal. Pisk æggene let sammen med mælk og rør dem i melet sammen med smeltet smør. Stil dejen køligt 1 time. Rør dejen igennem og bag ganske små pandekager på blinispande eller 5-6 stk. ad gangen på en pande. Læg dem på plader med bagepapir og stil dem koldt. Rør blødt smør med finthakkede hasselnøddekerner, sigtet flormelis, appelsinsaft og rven appelsinskal. Før servering lunes pandekagerne kort i ovnen og serveres med nøddesmør, kiwi i skiver og små, blå druer.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.