Kategorier

Pastasalat med dressing baseret på kvark

Pasta, Salat – Personer: 2

200 g pasta, ukogt
3 gulerødder
1 skive agurk (10 cm)
3 tomater
100 g majs, frosne
½ rød peberfrugt
1/3 iceberg salathoved
1 lille løg

Dressing:
100 g kvark 5%
peber
1 fed hvidløg
oregano
salt

Pastaen koges efter forskrift og lige før den er færdig kan de frosne majs smides ned i vandet så de tør. Pastaen overhældes med nok vand til at køle helt (eller køler separat). Skær agurken, tomaterne, peberfrugt og løg i tern samt gulerødderne i “strimler”. Skær salaten i strimler. Hvidløget presses i kvarken og tilsættes salt, peber og oregano og røres godt. Løg tilsættes først og herefter pasta og majs. Rør godt, så dressingen fordeles på pastaen ect. Tilsæt resten af grøntsagerne. Salaten kan spises alene eller tilsat kød (eller som tilbehør). Jeg synes tun, kogt skinke, kylling, kalkun og pølser smager godt i en pastasalat.

Kilde: Morten Andersen, 04 aug 1993

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.