Kategorier

Fritters af peberfrugter

100 g mel
¼ tsk natron
2½ dl koldt vand
1 sammenpisket æg
1 spsk olie
1 knsp. salt
1 knsp. sukker
vindruekerneolie

Fjern kernerne fra peberfrugterne og skær dem i lidt store tern, ca. 2×2 cm, og tryk dem tørre.
Sigt mel og natron i en skål og pisk vand, æg og olie samt salt og sukker i. Pisk dejen glat.
Dyp peberfrugterne i dejen og kog dem gyldne og sprøde i den varme olie.
Kog kun et enkelt lag ad gangen og tag peberfrugterne op med en hulske og læg dem på fedtsugene papir. Hold dem varme i ovnen.
Servér dem som en lille forret, evt. i selskab med tern af fetaost, sorte oliven og små stykker ristet brød.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>