Kategorier

Chili-majs muffins

12 stk.

1½ dl hvedemel
1½ dl majsgryn
2 tsk bagepulver
½ tsk natron
½ tsk salt
1½ tsk chilipulver
1½ dl creme fraiche 18 %
2 æg
50 g smeltet smør
2 spsk peberfrugt, udkernet, finthakket
50 g revet cheddar

Varm ovnen op til 200 grader. Bland i en skål, mel, majsgryn, bagepulver, natron, salt og chilipulver. Pisk i en anden skål creme fraiche, æg og smør sammen. Vend de tørre ingredienser i skålen med de våde. Dejen må ikke piskes, for så bliver brødene seje. Tilsæt peberfrugt og ost, og rør, til dejen er jævn. Hæld dejen i smurte muffinsforme og bag dem i 15 min. Afkøles i 3 min og vendes ud på en bagerist.

Smager bedst varme med smør.

Kilde: Lynn Andersen: Mad til tiden

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.