Kategorier

Friskpillede fjordrejer

Frokostret, Skaldyr, Rejer – Personer: 4

1 kg levende fjordrejer
1½ l kogende vand
1 spsk salt

Tilbehør:
1 lille salathoved
4 skive formbrød
evt. smør
citron i skiver
salt
peber

Se efter, at der er liv i de rejer, du køber. Bestil dem evt. dagen før hos din fiskehandler, så du er sikker på, at de er helt friske. Kom rejerne i det kogende vandtilsat 1 spsk. salt, kog hurtigt op, så rejerne tager farve, hæld dem derefter i et dørslag, og skyld med koldt vand. Drys og vend lidt salt i, og lad rejerne stå 10-15 min., inden de pilles. Serveres på salatblade og formbrød med citronskiver og friskkværnet peber.

Kilde: Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>