Kategorier

Frisee salat med dressing

Friseesalat, Rucola- eller Roquette salatblade
150 g Roquefort ost
1 stk Yams (søde kartofler)
½ liter olivenolie eller vindrueolie
havsalt

Dressing:
½ dl olivenolie
½ dl vindruekerneolie
1 tsk dijon sennep
3 tsk groft sennepsdressing
salt
peber
1 tsk balsamico vineddike

Alle ingredienser piskes sammen.

Anretning: Se stegte tynde skiver af Yams frituresteges. Frisee + Rucola blandes med sennepsdressing.

Vend klumper af Roquefort, salt og peber samt Yams crips.

Vend salaten i dressingen. Anrettes som en top på tallerkenen og pyntes med tynde skiver af Yams, som er stegt sprøde i olie og afdryppet på fedtsugende papir.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.