Kategorier

Pommes Frites

Tilbehør – Personer: 4

1 kg kartofler
1 kg palmin
salt
fedtsugende papir

Kartoflerne skrælles, og der skæres en snitflade på hver side af kartoflerne før de skæres i stænger af ca 1 cm tykkelse og 4 cm længde, og de skylles herefter i koldt vand, kartoflerne afdryppes og tørres i et viskestykke til der ikke er mere vand på dem. Fedtstoffet varmes op i en gryde til det syder om en tændstik, kartoflerne hældes forsigtigt i det varme fedtstof, de vendes med en hulske, og koges til de er lysebrune. Når kartoflerne er taget op og de er dryppet af, fordels de på det fedtsugende papir, og de drysses med salt.

Kilde: Henrik Nielsen, 25 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>