Kategorier

Fiskefad

Hovedret, Fisk – Personer: 4

12 Fiskefileter/søtungefileter
2 ½ dl Creme fraiche
2 ½ dl Piskefløde
Salt
250 g Friske champignoner
150 g Fine ærter
200 g Rejer
Peber
1 Lille dåse koncen. Tomatpuré
Lidt cayennepeber

Fiskefileterne rulles sammen og lægges i et smurt ildfast fad. Champignonerne halveres og blandes med creme fraiche, fløde, ærter, puré, krydderier og halvdelen af rejerne. Hæld blandingen over fisken. Drys resten af rejerne på nu (eller gem dem til pynt). Bag i en forvarmet ovn på 225° i 25-30 min. Pynt med klippet dild, og server med aspargeskartofler. En kold Alsace-hvidvin er pragtfuld til.

Kilde: Femina. Andre Dewald, 14 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.