Kategorier

Estisk Silanka

(4-6 pers)

2 store groft hakkede løg
1 ds. tomat pure
olie
2 spsk hakkede syltede agurker
2 spsk hakkede grønne oliven
2 spsk kapers
200 g stegt kød
200 g kogt skinke
200 g pølser
salt, peber
1½ l hønsebouillon
citron
persille
creme fraiche

Olien opvarmes, herefter tilsættes de grogthakkede løg samt tomatpuré. Det steger til løgene er blanke derefter tilsættes agurker, oliven og kapers der steger med et par min. Derefter tilsættes 1½ l hønsebouillon og suppen bringes i kog. Alt kødet deles i mndrette stykker (små firkanter) og tilsættes den kogende suppe og det bringes atter i kog. Når suppen atter koger er den klar til servering.

Servering: Citronskiver deles i kvarte og sammen med persille drysses det rundhåndet over suppen, der serveres rigeligt med creme fraiche til.

Kilde: Inge Hansen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>