Kategorier

” En af hver” suppe

(4 pers)

1/2 liter hønsebouillon
1 skrællet bagekartoffel i kvarte (175g)
1 stilk bladselleri i mindre stykker (25g)
1 zittauerløg i både (75g)
1 skrællet æble i kvarte(125g)
1 banan uden skræl (75g)
1/4 liter piskefløde
1/2 tsk karry
1/2 tsk groft salt

Pynt:
Brøndkarse.

Tilbehør:
Smørristede franskbrødsskiver

Bring bouillionen i kog i en gryde. Tilsæt grønsager og frugt. Kog dem ved jævn varme og under låg i ca.15 min., eller til de er møre. Kom blandingeni en foodprocessor/hurtighakker og hak den ved hurtigste hastighed i ca. 45 sek. Hæld blandingen i en skål og lad den køle lidt af. Tilsæt fløde og karry. Smag suppen til med salt. Stil den tildækket i køleskabet i ca. et døgn. Server suppen kold.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>