Kategorier

Esdragon-lime kalkun

ca. 600 g kalkunbryst i skiver
salt
peber
2 spsk mel
ca. 2 spsk olivenolie
3-4 forårsløg
3 spsk esdragoneddike
1½ dl tør hvidvin
saft og skal af 1 lime
2 dl piskefløde
2 spsk hakkede , friske esdragonblade
lidt frisk esdragon til pynt

Drys kalkunskiverne med salt og peber og vend dem i mel. Steg dem i olie på en pande, ca 3 minutter på hver side. Tag dem op og læg dem på en tallerken. Snit forårsløgene og steg dem gyldne på samme pande. Tilsæt eddiken og kog den ned, til den er næsten væk. Hæld vin og limesaft på og kog ned til en sirupagtig konsistens. Kom kalkunskiverne på panden og hæld fløden over. Læg låg på og lad det koge i 2 minutter. Drys med reven limeskal og hakket esdragon, kog op og smag til. Servér kalkunretten pyntet med frisk esdragon og giv kartofler og bønner til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.