Kategorier

Dybstegt struds med ramennudler, chevrecreme og soyawasabisauce

4 personer

4 x 150 g filet af struds
1 pk tempuradej (kan købes i Asiatiske forretninger)
4 portioner ramennudler
50 g syltet chevre
50 g yoghurt naturel
1-2 papaya (skrællet og skåret i tern)

Marinade:
1 dl vindruekerneolie
1 spsk soya
1 tsk wasabi-pulver
2 spsk sesamolie
1 spsk mørke sesamfrø
4 dl soyaolie (til stegning)

Strudsfileterne stikkes med gaffel og lægges i marinaden 2-3 timer i køleskab. Derefter vendes den i tempureblandingen og steges i varm soyaolie, til den er smuk gylden på alle sider. Tag den op af olien og lad den hvile et varmt sted, mens du laver resten. Nudlerne koges i rigeligt vand, dryppes af og holdes varme. Chevre, yoghurten og papaya blandes og varmes i en gryde. Pas på den ikke brænder på. Fordel saucen på 4 varme tallerkener, læg nudlerne smurt ovenpå, skær strudsen i 3-4 pæne skiver og stil dem rundt om nudlerne, dryp med lidt af marinaden og server.

Kilde: Meyers Køkken

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.